Check-in: kalendar
Check-out: kalendar
za rezervacije nazovite +385 91 120 7498 ili +385 91 138 0594

O VODICAMA

Vodice su jedan od deset najvećih turističkih centara hrvatskog Jadrana.
Duge šljunčane i pješčane plaže na zapadu i istoku grada, bogata turističko - ugostiteljska i trgovačka ponuda, razvijen kulturno zabavni život te brojni programi izleta, rekreacije i bavljenja sportom, čine turističku ponudu Vodica kvalitetnom i prepoznatljivom.

Sport

Ovdje nema odmora bez sporta i rekreacije. Marine su utočište brodicama kad u smiraj dana potraže sigurnu luku. Igrališta i zatvoreni bazeni, jedriličarski klub i škola jedrenja na dasci, tenis, ronjenje - sve upućuje na staru latinsku izreku: "carpe diem" (iskoristi dan).
Biciklom, ili pješice, uputite se u vodička polja obilježenim stazama koje prolaze pored maslinika i vinograda. Osim zahtjevne mountain bike staze, tu su i staze koje vode prema ostacima povijesnih vrijednosti u zaleđu Vodica.

Gastronomija

Sve "delicije" Dalmacije i ovog svijeta ponudit će vam u vodičkim restoranima.
Školjke, ribe, raci, sirevi, meso spravljeno na stotine načina s prilogom domaćih začinskih biljki i salata, vina hrvatskog podneblja, sa sjevera i juga i slastice po domaću.

U blizini

5 Nacionalnih parkova:
- Nacionalni park Krka 30 km (kopnom)
- Nacionalni park Plitvička jezera 100 km (kopnom)
- Nacionalni park Paklenica 70 km (kopnom)
- Nacionalni park Kornati 30 km (morem)
- Park Prirode Vransko jezero 32 km (kopnom)
Marijansko svetište i ukazanje "Međugorje" (BiH), 200 km (kopnom)

Ljubazno se zahvaljujemo Turističkoj zajednici grada Vodica na dozvoli za objavljivanje teksta i fotografija na ovoj web stranici.
© www.vodice.hr

360 virtualna šetnja